Transport si debarasare mobila

Asiguram servicii complete de transport orice pentru persoane fizice si persoane juridice atat in Bucuresti cat si in localitatile din proximitate. La cererea clientilor nostri, asiguram personal calificat pentru a transporta mobila in conditii optime mobila sau lucrurile sensibile dintr-o locatie intr-alta.

Mobila veche mereu este o problema. Ocupa mult spatiu si mutarea ei in alt loc este dificila.
Echipa noastra te ajuta cu serviciul de evacuare mobila veche si te va scapa de aceasta grija.

Ai facut renovari si ti-au ramas reziduri si nu stii ce sa faci cu ele? Ai renuntat la mobila veche, dar nu stii cum sa scapi definitiv de ea? Echipa noastra iti ofera serviciul de debarasare mobila, debarasare mobilier birouri sau debarasare depozite. Poti construi linistit si te poti ocupa de renovari! Noi venim si iti oferim cele mai bune servicii si cele mai bune conditii de desfasurare a acestora.

Stim cat de neplacuta este evacuarea mobilierului vechi si cat de incomod devine acest proces. Firma noastra va ofera o gama variata de servicii, actiunile si activitatile noastre fiind indreptate catre satisfactia clientului. Te scapam de diferite obiecte de mobilier, dar si de griji si stres. Avem solutiile perfecte pentru nevoile tale la preturi accesibile.

Valorile noastre sunt orientarea spre client, calitatea, serviciile integrate, excelenta, inovatia si nu in ultimul rand respectul.

Sunteti interesat de serviciile noastre?
Contacteaza-ne: 0784792660 / 0769381301

Estimare gratuita